Lammaspaimeneksi?

Jos kaipaat rentouttavaa tekemistä kesän aikana, kokeile lomaa lammaspaimenena! Lammaspaimen voi asustella tilalla 26.6.-7.8. välisenä aikana.

Minimivaraus on 3vrk.

Majoitus

Lammaspaimen majoittuu Onnela -mökissä, joka sijaitsee yksityisellä rannalla Saariniemen tilan välittömässä läheisyydessä. Onnelassa on keittonurkkaus, pieni jääkaappi, mikro, pöytä, ja sängyt kahdelle henkilölle.  Mökissä on wifi.

Onnelan pihalla on ekoulkohuussi ja rannassa hirsilaavu. Juomavesi on kantovesi ja saunavesi otetaa Vanttausjärvestä. pihan kaivosta. Paimenen vapaassa käytössä on vene, pelastusliivit ja mato-onget. 

Onnelan pihapiirissä sijaitsee saunamökki, jossa on levitettävä vuodesohva. Ekoulkohuussi. Kantovesi pihan kaivosta. Paimenen vapaassa käytössä on puulämmitteinen rantasauna, vene ja pelastusliivit, onget sekä polkupyörä.

Kyläkauppaan  on matkaa 15 km. 

Paimenen vastuualueet

Paimennettavat eläimet: lampaat.

Päivittäiset askareet: Juottokaukalon pesu ja veden vaihtaminen, leivänkannikoiden tarjoilu, lampaiden rapsuttelu ja niiden yleiskunnon tarkistaminen, kävelyretket lampaiden kanssa lähimetsässä, lammaspäiväkirjan pitäminen, halutessasi kanojen ruokinta ja munien keruu.

Muut eläinystävät: vapaana käyskentelevät maatiaiskanat, kukko ja kissat.

Paimenella ei voi olla omia lemmikkieläimiä mukanaan, sillä tilan eläimet käyskentelevät vapaana tiluksilla.

Muuta tekemistä

Rantasaunan lämmittäminen, uiminen, kalastus, halutessasi tilan muihin askareisiin osallistuminen ja mikä tärkeintä: leppoisa lomailu.